World Dog Show + SDHK Special

Det ble hektisk på Mässan fredag, med 5 hunder som skulle i 2 ringer. Jeg hadde bestilt handlerhjelp til Tuppa og Edward, da jeg med sikkerhet visste at det ville bli krash der. Det ble desverre lite tid til fotografering og sosialisering på det menneskelig plan, men min reisekompis og sherpa Marie var snill og sørgt for at vi fikk frokost, kaffe og væsketilførsel gjennom dagen :o) Hun tok også noen bilder av mine kommende stjerner ;-) i ringen. Da intermediate hannhund ble kalt inn i ringen, holdt vi fremdeles på med juniortispene, så TAKK til Kerstin som på kort varsel viste Jesper i ringen!

juinorkl
Fra guttas juniorklasse


edwardbord
Juan Antonio med Edward. TUSEN TAKK til Juanito som handlet Edward [P. Quite American Mister] til en absolutt hederlig 4. plass i juniorklassen :o))


tuppabord
Isabel gjorde en utmerket jobb med Tuppa [P. Raised On Rock And Roll]. Tuppa fikk EXCELLENT, men med over 40 påmeldte (vet ikke hvor mange som faktisk stilte, men det var MANGE) skal det holde hardt å plassere seg blandt de 4 beste.


boogiebord
Min elskelige søøøøøte Boogie [P. Raised On Boogie] var kjempeflink. Hun har syntes utstilling har vært litt skummelt, men øvelse gjør mester, og Boogie var en av 6 som var i "semifinalen" i juniorklassen. Stolt av gulljenta mi :) - med litt mer øvelse....... ;o)


video:dscn0165

Fra championklasse hann, hvor Isabel handlet Monty [CAN CH S UCH Aisle's Black Apache Warrior] til en flott 4. plass! Dette er desverre ikke med på filmen, men vi får et lite glimt av lykkelige Michelle som blir plukket ut som vinner av championklassen med sin flotte herremann Damien, som senere gikk hen og tok BIR! Gratulerer så mye! :)

***********

Siden det erfaringsvis blir mye stress og lite "kos" når jeg stiller mange hunder, bestemte jeg meg for å kun stille én på lørdagens utstilling, og valget falt på Jesper. Siden han ble medlem av blåsløyfeklubben på Mässan dagen før, var vi glad for å få excellent denne dagen. Men Jesper var nok lei av utstilling og reise, for han viste seg slettes ikke som han bruker å gjøre, og ble med rette ikke plassert blandt de 4 beste.

Her mangler jeg navn på flere av avbildede hunder.......får se om jeg tar meg tid til å bla i katalogen for å legge til informasjon, men jeg lovet intet ;o)

juniorhannalmare
Fra juniorklassen, mener jeg....så det er vel helt enkelt italieneren og Obelix ;o)


nabucoblacktie
Junioren Nabuco Black Tie


benny02
Vi ble kjent med amerikaneren Laurel's Cool Blazing Benny og hans matmor på lørdag. Begge to var hyggelig bekjentskap :)


benny04
Benny i farta

benny
- Benny igjen!


apenhanner


championhann


midsommardream
DE&VDHCH Guan-Hui A Midsommar Dream

tiki
NL BE LUX DE US INT CH Celestial Storybook Hoku Lele

tikielipreacher
Tiki [får facerub], Eli og Preacher ;o)


champion04

champion02

champion03

champion01

gentleman
Gentleman himself :)


sharpei


marcello
Marcello

damien02
World Winner og dagens beste hannhund Damien på bordet


damien01
Damien


billie
Billie gjør seg klar for Mr Tast :)


apentispe
Aner ikke hvem dette er, men hun så slettes ikke dum ut ;o)


sarah
Isabel med sin Sarah [CAN CH Brenich Blackmagic Of Aisle]


sarah01
Sarah igjen :)


Gratulerer til alle helgens vinnere og takk for en flott utstillingshelg :)

CRUFTS 2008

dscn0349

bronzemops

bir

leike

tispe

publikenpekingeserdamer

marcello02

kommer visst video senere også, håplaus nett her, og JEG VIL UUUT!!

 Mopstisper


BIR og BIM

dscn0331

Vi ble . . . invitert på PARTY torsdag kveld. Her er Fina foreviget med 2 andre ladies :)
Shotsen deres smakte såpe, men hyggelige var de!!

Buller


NKK Bø

Fredag formiddag pakket vi bilen full med mops, gd og bullmastiff, og satte kursen sørover. Første stopp var Oslo, hvor vi fikk super bevertning hos Ottos nye matmor! :)

Seeent fredag kveld ankom vi Annes residens i Skien. Etter hundeluftinga bar det rett til sengs, for å være opplagt til Fenris og Johnnys runder i ringen!


video:dscn0276

Det gikk riktig fint for Fenrisen som var i ringen med matmor Elin ca 09:15! Han hentet hjem certet og ble dermed Norsk Utstillingschampion :) Grattis til Fenris og hans venner!

Johnny har en god venn nede i Telemark, og siden han var tilstede på utstillingen, ble vi enige om at han skulle få vise Johnny i ringen! Det gjorde han med erfaren perfeksjonisme, og Johnny endte opp som Best I Rasen med CACIB! STOR TAKK til John Harald!!

video:dscn0279video:johnnybestehannbo08

Bullmastiffen var siste rase i ringen, så Johnny skulle hvile noen minutter i buret sitt før gruppefinalen.
Han bruker vanligvis å slå seg fort til ro og storsnorke i sin lille hule.
Men denne gangen var han noe urolig. Matmor tok han ut for å gå på do......
han vandret rundt og rundt i snøfonnene, men fant ikke riktig sted.
Dette endte med at han kom ulovlig seint inn til forhåndsbedømmelsen :-/
og dommeren brydde seg ikke om å se på de som ikke kjente sin besøkelsestid...
.....det bar rett ut fortere enn vi hadde kommet inn....
 

Vel tilbake i Skien gikk Johnny og jeg tur i skogen, hvor det var mange steder som ble godkjent som do :)
Tusen takk til vår  vertinne Anne som mens vi var på utstilling hadde tatt seg av mopsene, og sørget for både tur og sosialt samvær med de.

Både 2 og 4-beinte følte seg hjemme!! ;o)

elinzzz

fenriselin

jesperanne


Søndag hadde vi ikke like stor succee i ringen, men vi klarte oss bra til tross for at vi ikke fikk det vi reiste for.
Jesper endte opp som 3. beste hann, én plass bak certet :-/
India (for dagen i noe puslete pels og underlinje som følge av innbildt svangerskap) fikk CK med ble uplassert i beste tispeklasse.

Våre dyktige valpekjøpere Mayeliz og Janne stilte henholdsvis Ruffen og Pernille. Ruffen var ikke helt i slaget, muligens bilsyk etter turen opp, og viste seg ikke så fint som han kan gjøre.......men han fikk da CK, men også han uplassert i BHK.

Pernille derimot var i storform, og plasserte seg fint som 4. beste tispe, 2 plasser fra certet!


video:pernille02video:pernille01


Takk for ei fin helg til alle sammen, og ikke minst sender vi gratulasjoner til Tangetoppen og Gentleman som ikke bare ble BIR og Norsk Champion, men tok hjem hele utstillingen med Best In Show! Gratulerer så mye!! :)

hits image